Steve Stevens

Steve Stevens

20ste plaats

Hiervoor zet Steve zich in

Het vergroten van de samenhorigheid, als basis voor een Groot(s) Gent! Een ambitieus Gent, waarin Gentenaren zich terug fier voelen op de stad, om wat we realiseren, wat we samen doen en om de samenhang die er tussen het Centrum en de 13 omliggende gemeenten is. Groot Gent als basis voor een Groots Gent!

 

Deze Gentenaar verdient volgens Steve een bloemetje

Jeroen De Wit. Een echt rolmodel voor jong ondernemerschap in Gent! Dat bewijst, dat iemand uit Oostakker Gent ook ondernemend op de Europese kaart kan zetten. Hij maakte zijn rol van Gentse student-ondernemer van het jaar 2010 helemaal waar en wist een bedrijf in Gent (Dok Noord) neer te poten, dat ondertussen meer dan 185 mensen tewerk stelt in 5 verschillende Europese landen. Met hoofdkantoor in Gent. Hij blijft zijn roots trouw, stelt vele andere Gentenaars tewerk, is een echte visionair en alle competenties om de zaak zelf te blijven runnen, ook in groei. Zijn bedrijf Teamleader werd vorig jaar bovendien uitgeroepen tot het sterkst groeiend bedrijf van België. Daar doe ik mijn hoed voor af.

Mooiste plek van Gent voor Steve

De Ghelamco Arena. Een gebouw dat de toekomst van de stad weerspiegelt. Een plek waar ontspanning, familialiteit en zakelijkheid gecombineerd zijn. Als symbool voor een stad in bloei en tegelijk dé ideale ontmoetingsplaats om elkaar te zien en ontspannen met vrienden en oud-kenissen terug in contact te raken

Steve kan je altijd plezier doen met

Frietjes met Gentse stoverij (met Tierentyn mosterd) blijft mijn favoriet.

 

Meer kandidaten in de kijker

Sofie Bracke

Sofie Bracke

2de plaats
Christophe Peeters

Christophe Peeters

3de plaats
Carl De Decker

Carl De Decker

7de plaats
Lut Joly

Lut Joly

21ste plaats